Categories
Beauty

De meest opvallende accessoire trends

Ibiza accessoires

We dragen steeds meer accessoires met z’n allen. Van horloges tot sieraden, en van hoeden tot sjaals. Sommige accessoires dragen we omdat ze een bijzondere betekenis bij zich dragen, en andere accessoires voegen we toe als finishing touch of praktische reden. Bijvoorbeeld om de zon uit ons gezicht te houden. Door de grote vraag naar accessoires, is ook het aanbod de laatste jaren behoorlijk gestegen. En om het allemaal een klein beetje makkelijker te maken, hebben we hieronder de meest populaire accessoire trends op een rijtje gezet. Zodat jij je horizon kunt verbreden, en op zoek kunt gaan naar een nieuwe favoriete accessoire.

Bloemen haarband

De haarband behoort al jaren tot de meest gedragen accessoires. Maar met de nieuwe Ibiza accessoires, die de afgelopen jaren enorm in populariteit zijn gegroeid, kreeg de haarband nog meer aandacht. Ineens werd de haarband niet alleen maar van stof gemaakt, maar werd er naar creatievere mogelijkheden gezocht. Zo ontstond bijvoorbeeld de bloemenkroon. Een rijk gedetailleerde haarband gemaakt van bloemen. Deze haarband is overigens niet alleen mooi voor dagelijks gebruik, maar misstaat ook zeker niet op bruiloften, partijtjes en festivals.

De clutch

Één van de belangrijkste accessoires blijft toch altijd de handtas. Een nieuwe trend binnen deze populaire categorie is de zogenoemde clutch. Dit is een kleine tas waarin precies genoeg ruimte is voor al je waardevolle spullen. Denk bijvoorbeeld aan je telefoon en je portemonneee. Geen gesjouw meer met onnodig grote handtassen. De clutch is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen. Zo zijn er de klassieke clutches, maar ook opvallende versies die uitgedost worden met franjes en detaillering.

Hoedjes

Een andere recente trend op het gebied van accessoires is de hoed. Vooral binnen de bohemian accessoires zijn hoeden erg populair. Zowel vrouwen als mannen dragen steeds vaker een hoed. Naast een toffe accessoire, is een hoed namelijk ook een zeer goed beschermmiddel tegen de felle zon. En ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en materialen. De perfecte hoed voor jou moet dus te vinden zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *