Categories
Gezondheid

Waarom zou je een coach inschakelen bij een burn out

Burn out den bosch

Als je last hebt van een burn out Den Bosch dan kan een coach je hierbij ondersteunen. Een coach kan niet alleen jezelf, maar tevens je familie en kinderen bijstaan als je door een zware tijd gaat vanwege een burn out of depressie. Een depressie of burn out is iets wat je wilt overwinnen en een coach kan je hierbij ondersteunen en je handvatten aanreiken. Als je tegen allerlei problemen in het leven aanloopt door angsten, je weet niet wat je wilt of je bent volledig opgebrand dan kan een coach je hierbij helpen. Je kan je opgebrand voelen door de situatie op je werk, maar tevens in privé omstandigheden. Ongeacht het probleem en de oorzaak, je hebt het gevoel dat het tijd is voor verandering en daar komt juist een coach om de hoek kijken. Je weet dat je verandering wilt, maar je weet niet hoe.

Hoe gaat een coach te werk

Aangezien ieder mens uniek is krijgt ook ieder individueel persoon een aanpak die op maat is voor zijn persoonlijke situatie. Afhankelijk van het probleem waar je tegenaan loopt en je eigen persoonlijkheid gaat een coach met je aan de slag om thema’s zoals geluk, werk, relaties en zelfvertrouwen in beeld te brengen. Van hieruit wordt er gekeken hoe deze aspecten een effect hebben op je persoonlijke leven en hoe je hier graag verandering in ziet. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk programma opgesteld met een behandelplan en doelstellingen om je leven weer terug te gaan krijgen.

Zelf weer het heft in handen nemen

De enige die je leven opnieuw onder controle kan krijgen ben je zelf. Om deze reden gaan jullie samen kijken wat er mis gaat en hoe je weer die controle terug krijgt over je leven. Je krijgt hierdoor weer het heft in eigen hand en kan aan de buitenwereld aangeven waar je grenzen liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *