Categories
Gezondheid

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Wanneer je last hebt van bedwantsen, is het raadzaam om op zoek te gaan naar een specialist die gespecialiseerd is in bedwantsen bestrijden. Dit zodat je er zeker van bent dat je binnen een korte tijd verlost bent van bedwantsen. Daarnaast is het belangrijk dat de ruimtes die sporten bevatten van bedwantsen grondig gereinigd worden. Dit zodat echt alle bedwantsen uitgeroeid worden. Bedwantsen zijn kleine insecten die leven in en rond het bed. Ze houden niet van licht, maar wel van warmte en uitgeademde lucht. Deze insecten zijn met name ’s avonds en ’s nachts actief en leven van het bloed van mensen en dieren.

Leven van bloed

Bedwantsen zijn dus insecten die in en rondom je bed voor kunnen komen en leven van het bloed van mensen en dieren. Deze insecten bijten in je huid. Deze beten kunnen bultjes en kleine bijtwondjes achterlaten die dagenlang kunnen jeuken. Na een paar weken gaan deze bultjes vanzelf weer weg. Echter is het beter om meteen de bedwantsen te bestrijden op het moment dat je tot de ontdekking komt dat deze insecten leven in je slaapkamer. Bedwantsen komen met name voor in hotelkamers. Het is dus belangrijk dat je altijd de bedden in je hotelkamer controleert op het moment dat je op reis gaat. Wanneer er bedwantsen op je bed aanwezig zijn, herken je dit vaak aan donkerbruine of rode vlekjes op het matras en het beddengoed. Wanneer je deze insecten signaleert is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te bestrijden.

Bestrijden

Bedwantsen bestrijden kun je doen door je kleding en beddengoed op 60 graden of hoger te wassen. Daarna kun je deze kleding en het beddengoed in de droger stoppen of strijken op een zo heet mogelijke temperatuur. De omgeving waar de bedwantsen aanwezig zijn kun je het beste laten bestrijden door een specialist. Zo’n specialist zal deze insecten dan bestrijden met behulp van stoom en hitte. Dit om ervoor te zorgen dat uiteindelijk alle insecten uitgeroeid worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *