Categories
Gezondheid

SOS bandje voor de kleine avonturiers

SOS bandje

Wanneer je kinderen hebt, weet je dat ze er graag op uit gaan. Ze willen de omgeving verkennen en lekker spelen met vriendjes. Je wilt natuurlijk dat dit veilig gebeurt. Wat nu als je kind verdwaalt en de weg niet meer terugvindt? Of er gebeurt iets en je kinderen moeten contact met je kunnen leggen in geval van nood? Kinderen van jonge leeftijd zijn zelf niet altijd in staat om nummers te onthouden en om hulp te vragen. Met een SOS bandje zorg je dat je kind altijd je mobiele nummer bij de hand heeft. Op deze manier kan er contact met jou gelegd worden wanneer dit nodig is zodat je weet waar je kind is.

SOS bandje als leuk sieraad

Een SOS bandje hoeft niet saai te zijn! Het is versierd met leuke kleurrijke kraaltjes zodat je kind hem graag draagt. Voor je zoon of dochter is het een leuk sieraad wat hij of zij altijd kan dragen. Voor jou als ouder geeft het echter rust om te weten dat je kind je altijd kan bereiken. Of je nu in een nieuwe omgeving op vakantie bent, of je kind uit gaat logeren. Het is fijn om te weten dat er altijd contact gelegd met je kan worden in geval van nood.

SOS bandje als armband of enkelbandje

SOS bandjes zijn in verschillende vrolijke kleuren en maten te verkrijgen. Als armbandje is het een leuk sieraad voor je zoon of dochter. Wanneer kinderen veel spelen kan het zijn dat ze een armbandje niet lekker vinden zitten en af willen doen. In dat geval zijn er ook enkelbandjes te verkrijgen. Deze blijven gemakkelijk voor langere tijd zitten en worden snel vergeten. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je kind altijd jouw mobiele nummer bij de hand (of voet) heeft. Met een SOS bandje kan je als ouder gerust zijn als je kind niet in de buurt is. Je weet dat er altijd contact gelegd kan worden indien nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *