Categories
Dienst

Wat is onderwijs ondersteuning Amstelveen?

Onderwijs ondersteuning Amstelveen

Ben jij woonachtig in of in de omgeving van Amstelveen? En merk je dat je moeite hebt met het volgen van je huidige opleiding? Ga je niet meer met plezier naar school of krijg je alleen maar slechte cijfers terug terwijl je er wel keihard voor hebt geleerd? Draai dan het roer volledig om en sluit je aan bij onderwijs ondersteuning in Amstelveen! Deze organisatie helpt mensen als jou om weer gemotiveerd met school bezig te zijn of om de juiste opleiding te vinden. Blijf niet nog langer met tegenzin naar jouw opleiding gaan, maar schrijf je vandaag nog in voor onderwijs ondersteuning in Amstelveen!

 

Taken van onderwijs ondersteuning in Amstelveen

Wanneer je besluit om onderwijs ondersteuning in Amstelveen bij te wonen zijn er verschillende mogelijkheden. Tijdens een eerste gesprek zal duidelijk worden waarom jij je hebt aangesloten bij onderwijs ondersteuning en wat zij voor jou kunnen betekenen. Wanneer je bijvoorbeeld een opleiding hebt gekozen, maar je merkt dat deze toch niet zo bij jou past, kan er samen met een medewerker van de onderwijs ondersteuning gekeken worden naar opleidingen die wel bij jouw interesses en wensen aansluiten. Het kan ook zo zijn dat je huidige opleiding wel bij jou past maar dat je de motivatie momenteel bent verloren. In dit geval kan er samen gekeken worden naar mogelijkheden om een ritme op te bouwen of een bepaalde planning.

 

Invulling van onderwijs ondersteuning Amstelveen

De onderwijs ondersteuning in Amstelveen zal in het begin vooral uit gesprekken tussen jou en één begeleider van het onderwijscentrum bestaan. Wanneer de begeleider merkt dat er behoefte aan meer is kan er een groepsles georganiseerd worden waarin je wordt blootgesteld aan andere mensen die tegen precies dezelfde problemen aanlopen als jij. Dit kan een erg prettige manier zijn om samen te ontdekken hoe het probleem opgelost kan worden. Waar wacht je dus nog op? Sluit je vandaag nog aan voor het volgen van onderwijs ondersteuning in Amstelveen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *